About Me


me

About me

Hallo daar! Ik ben Eva en ik ben 24 jaar oud. Ik studeer in het mooie Groningen aan de Hanzehogeschool. Hier volg ik de opleiding Communicatie en Multimedia Design met de major Interaction Design.

Eerder was ik erg actief op Tumblr. Hier ging ik opzoek naar custom thema's. Deze thema's waren op basis van HTML. Wanneer ik iets niet mooi vond aan het thema of iets wilde toevoegen ging ik het internet af om te zoeken hoe ik dit zelf kon aanpassen. Soms was ik meer tijd kwijt aan het aanpassen van het thema dan met het bijhouden van mijn pagina. Hier is mijn interesse voor het coderen en programmeren begonnen. Toen bij de open dag werd gesproken over het leren van code waaronder HTML was mijn keuze gemaakt: ik ging Interaction Design studeren. Vier jaar later volg ik nog altijd de opleiding met veel plezier.


Curriculum Vitae

Voor een volledig overzicht van mijn werkervaring, skills en opleidingen verwijs ik je graag door naar mijn LinkedIn profiel.


Als ik niet naar school ga spreek ik graag af met vrienden, onstpan ik met een serie of leef mij uit tijdens het hardlopen. Verder ben ik gek op de hond van mijn ouders; Jurre. Doordat ik niet meer thuis woon zie ik hem niet meer zoveel. Een oplossing die ik daarvoor gevonden heb is om hem in een groot deel van mijn ontwerpen te verwerken; door bijvoorbeeld een foto van hem te gebruiken als profielfoto in het prototype. Ik heb zelfs een website gemaakt over hem toen ik ging oefenen met Wordpress en Bootstrap. Zo voelt hij toch nog altijd dichtbij.


me
me